![](/img/sanjob_logo2.png)
تقریبا صفره. اینجا نیروی کاری زیاده ولی کار برای این همه نیروی کار نیست. چطور ممکنه کارفرما در یک نقطه دیگر دنیا دنبال نیروی کار باشه؟ مگر اینکه تخصص مورد نظر اینجا پیدا نشه یا خیلی به سختی پیدا بشه.
2021-09-02 06:40:00
بله اگر به گروه ویزای کاری مراجعه کنید اخیرا یکی از دوستان گرفتن و تجربه شون رو به اشتراک گذاشتن. اگر جزو بهترین های رشته تون باشید و امکان اثباتش رو از راه دور داشته باشید امکان پذیره. ربطی هم به ملیت نداره. اما اینکه چرا از ایران کمتره به نظر من بحاطر اینه که برخی از ایرانی ها قبل از بررسی جامع موضوع توهم میزنن. برای مثال ۸۰ درصد دانشجو های فوق لیسانس که پروژه دارن فک میکنن یه چیزی اختراع کردن و همش نگرانن یکی ازشون بدزده و میخوان ثبتش کنند . یا مثلا خیلی از راننده ها توهم دارن که دست فرمونشون از ناسکار ها هم بهتره و میخوان تو خیابون به نمایش بگذارن بدون در نظر گرفتن جوانب امر. اما اگر بیشتر از ۱۰۰ نفر متخصص شما رو میشناسن و معتقد هستن که از هزار نفری که اونها میشناسن در کارتون بهتر هستید اقدام کنید و شانس تون رو امتحان کنید.
2021-09-02 10:01:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
برای دسترسی به مطالب آموزشی مهم گروه باید هشتگ ها رو دنبال کنم؟ امکانش هست به صورت پین شده پست های آموزشی مهم قرار بگیرن؟
2021-09-02 00:49:00 #Canada [امکانش هست] کار
ی دارم اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه امکانش هست با ویزای توریستی یا ویزای فرصت مطالعاتی بشه تو کانادا کار پیدا کرد و نوع ویزا تغییر کنه ؟
2021-09-19 12:28:00 #Canada [با ویزای توریستی] کار
با ورک پرمیت ۱ ساله بعد از گرفتن کار چقدر امکانش هست که بشه این اجازه کار تمدید بشه از طریق جایی که کار می کنیم؟
2021-09-26 13:52:00 #Canada [با ورک پرمیت] کار
من دانشجوی اندرگرد هستم و میخواستم بدونم امکانش هست مادامی که ۲۰ ساعت تو هفته خارج کمپس کار میکنم، یه کار پارت تایم حدودا ۵-۱۰ ساعت آن کمپس هم داشته باشم؟ یا مجموع آن و آف کمپس نباید بیشتر از ۲۰ ساعت باشه؟ کسی مورد مشابه داشته ایا؟
2021-10-07 17:14:00 #Canada [میخواستم بدونم] کار
دمن در زمینه طراحی و ساخت قطعات صنعتی و قالبهای صنعتی و همچنین اپراتوری ماشینهای CNC فرز و تراش سابقه بیست ساله دارم .ایا امکانش هست از طریق جاب آفری در کانادا مشغول ب کار شد؟
2020-12-20 11:16:49 #Toronto [جاب آفر][CNC ][کانادا] کار
دررابطه با کار در کانادا آیا کارفرمایی هستن که نیازمند نیروی کاری باشن و دعوتنامه برای شخصی که درایران هست بفرستن آیا امکانش هست ممنون میشم راهنمائی کنید !
2020-12-16 10:23:43 #Toronto [کار][ایران] کار
یه راهنمایی میخوام لطفا پوزیشن key holder دقیقا به چه کاری گفته میشه ؟ موقعیت در یکی از شعب یک برند آرایشی بهداشتی
2021-09-17 13:39:00 #Canada
یه راهنمایی میخوام لطفا من جایی رزومه فرستاده بودم امروز ظهر زنگ زدن بهم خیلی خوب وخوش هم صحبت کردیم و ازم پرسیدن که چه روزی برای مصاحبه حضوری واسم اکیه و خودم گفتم دوشنبه ، استقبال کردن ،گفتن آدرس و ساعت رو برام ایمیل میکنن سریع الان ۳ ساعت گذشته و نکردن ? من هولم ؟ یا ایمیل خواهند کرد ؟ یا ممکنه حال نکرده باشن و نفرستن کلا؟ چون آخرای صحبت مشخص شد من نیوکامر هستم به تورنتو و یکماهه اومدم که البته کلی تشویق کردن وفلان و همه گفتگو عالی بود موقع خداحافظی گفت درجا ایمیل میفرسته اما نفرستاده ه
2021-09-10 16:33:00 #Canada
آیا کسی تو این گروه هست که آتش نشان باشن تو کانادا یا درمورد این شغل اطلاعاتی داشته باشن؟ ممنون میشم اگه کسی هست درمورد چندتا سوال راهنماییم کنند.
2021-09-05 13:23:00 #Canada
میخواستم مراحل انجام اولیه اسکیلد ورکر رو بدونم؟و اینکه خودم کارهارو انجام بدم یا به وکیل بسپارم؟ وکیل در این زمینه چه کسی رو معرفی میکنید سپاس
2021-09-13 03:02:00 #Canada
کسی هست که به عنوان firefighter تو کانادا کار کنه؟؟من چنتا سوال داشتم ازشون
2021-09-04 17:28:00 #Canada
ی داشتم کار در رده های مختلف بانکی مثل rbc در چه ناکی دسته بندی میشه؟ چجوری میتونم موقعیت شغلی رو چک کنم که در چه ناکی هست؟
2021-08-29 09:16:00 #Canada